Aktivnosti

Foto galerija - VI. IPA SD turnir - streljaštvo 2018.

http://www.ipa-split.hr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=101:vi-ipa-sd-turnir-streljatvo-2018&Itemid=6

 

6. međunarodni IPA SD turnir u preciznom streljaštvu

Šesti međunarodni turnir u preciznom streljaštvu , za članove i prijatelje IPA-e , održan je u organizaciji kluba  IPA splitsko dalmatinska,  u subotu, 5. svibnja 2018.

Više od 70 natjecatelja , 21 tim iz 6 država,  demonstrirali su vještinu gađanja na strelištu u Stobreču. Zahtjevno natjecanje završilo je organizacijskim i rezultatskim uspjehom,  pa je nastavak dana uz dodjelu medalja i pehara,  protekao u ugodnom druženju i razmjeni iskustava iz policijske svakodnevice u različitim sredinama:  Njemačke – IPA Stuttgart,  Slovačke - Košice,  Češke – IPA Havirov,  IPA Sekcija Crne Gore,  Sekcija Bosne i Hercegovine odakle su na turnir pristigli kolege iz IPA Županije zapadno hercegovačke  - Grude ( dva tima ), IPA Županije herceg bosanske – Livno, IPA Sarajevo, IPA Bjeljina, tim iz Državne granične službe  te tim kadeta MUP-a Županije zapadno hercegovačke.

Hrvatsku sekciju predstavljali su klubovi  IPA Međimurje ( dva tima ), IPA  Istra,  IPA Lika, IPA šibensko kninska,  IPA brodsko posavska,  dva tima Policijske akademije iz Zagreba  i tri tima IPA splitsko dalmatinska, tim SJP i tim IJP SD.

Natjecateljski  dio završio je podjelom medalja i plaketa za ovaj put najuspješnije:

Žene

Marija Horvat, IPA Međimurje  - 215/220

Jasmina Halapić, IPA Županije herceg bosanske , Livno  - 209/220

Silva Vržina, IPA Split – 206/220

Muškarci

Saudin Isaković, IPA Bjeljina – 220/220

Srđa Miranović, IPa Crna Gora – 219/220

Vjeran Horvat,  IPA Međimurje  - 218/220

Ekipno

IPA Crna Gora – 648/660

Policijska akademija Zagreb – 641/660

IPA Split – 636/660

Večernje okupljanje u restoranu Bolero, organizatori su iskoristili zahvaliti za potporu koju u organizaciji turnira klubu IPA SD pružaju Splitsko dalmatinska županija, Grad Split, Streljački klub Centar i Policijska uprava splitsko dalmatinska.

Zahvalnice i medalje klubovima i natjecateljima uručili su predsjednik kluba IPA SD Perica Orešković, tajnica kluba Divna Popović, glavni tajnik Hrvatske sekcije Željko Turk, načelnik PU ličko senjske Josip Biljan koji se u Splitu pridružio ekipi IPA ličko senjske ,  pročelnik u SDŽ  Damir Gabrić i načelnik PU SD Slobodan Marendić.

U svom šestom izdanju,   turnir  policijskih djelatnika i umirovljenih policajaca u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji,   potvrdio se kao mjesto  okupljanja kolega i prijatelja ,  potpora razvoju policijskih vještina i strukovne edukacije  te doprinos  unaprjeđenju međusobnih odnosa.

Ustrajući na organizaciji i okupljanju policijskih djelatnika i IPA klubova ostvarujemo ciljeve međunarodne policijske organizacije i pomažemo živjeti krilaticu „Servo Per Amikeco – U službi prijateljstva"

   

Izborna Skupština IPA Split

Poštovani članovi Regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska,

Sukladno Statutu i Poslovniku o radu Skupštine, za dan 6. travnja 2018. u 16:30 sati u dvorani 309 PU splitsko dalmatinske, saziva se

IZBORNA SKUPŠTINA 

Dnevni red:

1. Izbor radnih tijela

2. Izbori za Upravni odbor, Nadzorni odbor, Časni sud, Tajnika i Predsjednika

Izbori u klubu provest će se sukladno Statutu i Poslovniku - vidi niže

Statut - Statut_IPA_SD.pdf

Poslovnik - Poslovniik_IPA_SD.pdf

Riješenje UDU - Rjeenje_UDU_2018.pdf

Način prijave lista i kandidata kao i rokovi,  opisani su u Statutu i Poslovniku pa molimo sve kandidate da liste i kandidature pripreme sukladno utvrđenim pravilima.

  

Servo per Amikeco !

 

   

Maskenbal IPA SD 2018.

Poštujući tradiciju, u klubu IPA SD organiziran je šesti maskenbal za članove i prijatelje IPA-e. Prigodna lokacija i veselo društvo unaprijed je najava dobre zabave, a sam događaj potvrdio je  kako najave znaju zaostajati za stvarnim stanjem – ukratko,  bilo je odlično pa ne preostaje ništa nego zahvaliti organizatorima na trudu i ustrajnosti.

SERVO PER AMIKECO

   

Konferencija Menadžment i sigurnost 2018. - prijava sažetaka

Sukladno planu rada i odlukama Skupštine i Upravnog odbora kluba, i u 2018.godini nastavljamo poticati razvoj struke i organizaciju strukovnih okupljanja.

13. međunarodna konferencija Menadžment i sigurnost, planirana je za lipanj 2018, a klub IPA splitsko dalmatinska i ove će godine sudjelovati u naknadi troškova svojim članovima, kroz uplatu kotizacije prvom autoru članka uvrštenog u zbornik konferencije.

Organizacijski odbor konferencije donio je i precizan raspored aktivnosti kao i rokove za prijavu sažetaka, prihvaćanje i dostavu radova koji će biti objavljeni u zborniku.

Rok za dostavu sažetaka 31. siječanj 2018. ( poveznica u nastavku ) MS-2018_Sazetak.docx

Informacije o konferenciji na poveznici MS-2018_Conference_Information.pdf

   

Stranica 3 od 40

Regionalni klub IPA SPLIT
Trg Hrv. bratske zajednice 9
21000 SPLIT

Tel: +385 21 307-131
Fax: +385 21 307-361

Email: ipa.split@gmail.com


Pristupnica

ISPUNITE pdf PRISTUPNICU I POSTANITE ČLAN NAJVEĆE UDRUGE POLICAJACA NA SVIJETU !